TILIN POISTAMINEN

Pyydä Kuittibotti-tilin poistamista

Päivitetty 1.10.2026

Jos olet kirjautunut Kuittibottiin Google-tilillä, voit pyytää Kuittibotti-tilisi ja siihen liittyvien pilvitietojen poistamista tällä sivulla. Pyyntö ei edellytä Pro-oikeutta tai sovelluksen asentamista. Pelkkä sovelluksen poistaminen laitteelta ei poista pilvitietoja.

Näin teet pyynnön: lähetä viesti samasta Google-tilin sähköpostiosoitteesta, jota käytät Kuittibotissa. Kirjoita otsikoksi “Kuittibotti-tilin poisto”. Älä lähetä viestissä salasanoja, kuitteja, maksukorttitietoja tai kutsukoodeja. Jos et pääse enää käyttämään kyseistä sähköpostia, ota silti yhteyttä: sovimme turvallisesta tavasta varmistaa henkilöllisyytesi.

Lähetä poistopyyntö

Mitä poistetaan

Vahvistetun pyynnön jälkeen poistamme Kuittibotti-pilvitilin, käyttäjäprofiilin, käyttöoikeustiedot, ryhmäjäsenyydet, henkilökohtaiset palautustiedot ja tiliin liitetyt ilmoitustunnisteet. Google-tiliäsi ei poisteta.

Jos olet ryhmän perustaja, tilinpoisto voi poistaa myös perustamasi pilviryhmät, niiden pilvihistorian ja palautusavaimet. Tällöin ryhmän muidenkin jäsenten pilvisynkronointi päättyy. Vahvistamme nämä vaikutukset kanssasi ennen poistamista. Muiden omistamien ryhmien yhteistä tapahtumahistoriaa ei automaattisesti poisteta kokonaan; voit yksilöidä pyynnössä myös siihen sisältyvät omat henkilötietosi.

Mitä tapahtuu käytölle

Poistettu Kuittibotti-tili ei voi enää käyttää pilvisynkronointia. Voit käyttää sovelluksen paikallisia toimintoja edelleen. Sinun tai muiden jäsenten laitteille jo tallennettuja paikallisia kopioita ei poisteta etänä. Omat paikalliset tietosi voit poistaa sovelluksessa tai poistamalla sovelluksen tiedot Androidin asetuksista.

Käsittelyaika ja vahvistus

Varmistamme pyynnön lähettäjän ennen poistamista ja vahvistamme, kun pyyntö on käsitelty. Pyrimme käsittelemään pyynnöt 30 päivän kuluessa. Tämä on poistopyynnön käsittelyn tavoite, ei lupaus kaikkien palveluntarjoajan varmuuskopioiden välittömästä poistumisesta.

Teknisten lokien ja poistotyön turvamerkkien säilytys sekä Googlen tunnistautumistietojen poistumisajat kuvataan tietosuojaselosteessa. Jos jokin tieto täytyy säilyttää lain, tietoturvan tai riidan selvittämisen vuoksi, kerromme siitä vastauksessamme ja säilytämme vain välttämättömän tiedon.